Vízparti ellenőrzések Szécsény környékén

A Szécsényi Rendőrkapitányság munkatársai a társszervekkel közösen tartottak fokozott ellenőrzést a napokban.

Vízparti ellenőrzések Szécsény környékén

A II. Rákóczi Ferenc Horgász Egyesület halőreivel, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Halászati Őrszolgálata, valamint a Nógrád Megyei Kormányhivatal Vadászati és Halászati Hatóságának és a térség polgárőr egyesületeinek képviselőivel közösen tartott ellenőrzést a Szécsényi Rendőrkapitányság. A rendszeres ellenőrzés célja a természeti kincseink védelme, az ezzel kapcsolatos jogsértések megelőzése, illetve megakadályozása. Élővizeink megóvása kiemelt figyelmet élvez, amely keretében szükséges az illegális horgászat és halászat visszaszorítása, illetve a helyi horgászrend betartatása.
A rendőrség a vízparti környezetet és az árterületi részeket is ellenőrzi a természeti értékek rongálásának és az illegális szemétlerakók létesítésének megakadályozása és felszámolása érdekében.

Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

placeholder for flash movie